Loading map...

Susanne Bodnar

Email
cherimcsparin@hotmail.com

About

Dit zijn geen goede handen, maar als we die hand op de rivier gaven, hadden we een goede kans om die pot te winnen. Echter, als we erin slagen om een geweldige hand op de rivier te krijgen en de speler met de slechte hand bluft, dan hebben we misschien een grote kans om die pot te winnen. De meeste van de tijd zeggen we echter dat iemand een spel van poker won omdat ze een betere hand hadden dan hun tegenstander.

Dit gebeurt niet vaak, omdat de meeste spelers niet de hele tijd een perfecte hand hebben. We hebben bijvoorbeeld allemaal een hand gezien zoals AA of KK op de flop, maar de kaarten worden gewijzigd en we zien een 4 of een 9. We kunnen goede kansen hebben om een flush of een rechte te maken, maar de pot kansen zijn nog steeds erg zwak. De hele hand hangt op deze ronde, dus het maken van de juiste beslissing hier is cruciaal. Als je niet in staat bent om je best te spelen, zul je een zeer groot deel van de waarde missen.

De meeste mensen hebben de neiging te denken dat de speler die op dit moment gaat wedden een vrij goede hand heeft, maar ze kunnen deze veronderstelling niet maken, in plaats daarvan moeten ze zich richten op deze laatste fase van de hand en de informatie uit deze en andere stadia van de hand gebruiken. Je hebt het pech dat je de keuze krijgt om in de laatste ronde van het gokken te verhogen omdat dit je een betere kans geeft om geluk te hebben.

Daarna moet je een fatsoenlijke hand krijgen, want als je hier vouwt kun je de hand later verliezen. De hand https://du.poker-files.com is niet voorbij. De kaarten die je krijgt zijn volledig willekeurig en je hebt daar geen controle over. Er is geen ontkenning dat geluk een belangrijke factor is in poker. Luck speelt een grote rol. Zelfs de beste spelers in de wereld kunnen in de korte termijn verliezen aan lagere spelers die toevallig geluk hebben en de winnende kaarten trekken.

De psychologie van poker – Michael S. Ik zal je de top 10 lessen geven die ik heb geleerd van het zijn van een professionele pokerspeler. Ik speel al 20 jaar professioneel poker. Ik zal je enkele van de psychologische principes geven die ik in de loop der jaren heb geleerd. Froomkin In het eerste deel van dit artikel zal ik praten over de psychologie van poker. Ik speel al jaren poker. Ik zal je ook enkele van de top 10 lessen geven die ik heb geleerd van het zijn van een recreatieve pokerspeler.

Voor nu, zullen we beginnen met het leren van de basis poker strategie. Als je belt, dan wil je ervoor zorgen dat je je tegenstander niet laat wegkomen met slecht spel, omdat ze waarschijnlijk nooit een draw hebben met veel chips om mee te spelen.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.